lørdag 22. august 2015

Nedre Jønholt Gård 18. august 2015 — musikkquiz

Joachim, Steinar og Sigmund debuterte for Qeng HoNedre Jønholt Gårds musikkquiz, som vi fikk med oss går annenhver uke.

Alle oppgavene var lytteoppgaver med noen tilleggsspørsmål. (Vi burde vel laget en Spotify- eller Wimp-liste med oppgavene, men en forutsetning for det, er at vi husker noe over en håndfull av dem, hvoriblant en ganske stor andel var totalt ukjente.)

Første omgang besto av tjue oppgaver, hvor vi skulle ha artister og titler, i tillegg til en topoengs oppgave som skulle være et fellestrekk. Godt over halvveis i quizen, forsto vi at fellestrekket var at alle artistene hadde navn på «B», og de fleste svarene våre før (og etter) dette var feil. Vi tok allikevel 10,5p av 42p mulige, og var ganske fornøyde, selv om vi lå sist av de fire lagene som stilte.

Andre omgang besto av ti oppgaver, hvor vi i tillegg til artister, titler og topoengsfellestrekkoppgaven, skulle koble fem bilder til rett oppgave. Det viste seg å være tyske artister, og vi klarte flere av disse. Vi lå fortsatt sist, men fikk en helt respektabel poengsum også her.

Tredje omgang var som første, men i tillegg skulle vi her ha komponisten på én av oppgavene, originalartisten på en annen, og dessuten angi en person som visstnok har spilt i Larvik i sommer, og som ble spilt i en av oppgavene. Quizmaster avslørte vel egentlig at vi skulle fram til et årstall, og vi bommet bare marginalt med 1969 på 1968. Denne runden var vår beste, men vi endte uansett sist.

De fire lagene fikk følgende poengsummer av 119p oppnåelig:

1: The Dead G's (85)
2: Walking Talking Stephen Hawking (75,5)
3: husker vi ikke lagnavnet på (64)
4: Qeng Ho (57)

Qeng Ho satser på sterkere innsats allerede 1. september, da vi antar neste quiz holdes.

Nedre Jønholt Gård annonserer quizene som events på sin Facebook-side.

Ingen kommentarer: