lørdag 5. juli 2014

Jimmys 3. juli 2014

Etter flere ukers pause med fotball-VM, stilte Svein Erik og Sigmund et sterkt redusert Qeng Ho. Det ble ikke notater denne gangen heller, og nedenstående er tatt fritt etter en åpenbart mer og mer sviktende hukommelse.

Første omgangs quizmaster hadde laget en relativt vanskelig runde, der det beste laget, Comrados hadde 15p, mens flere lag endte med 14p. Vi endte på 13p, der usikkerheten i svarene kunne slått ut i begge retninger. Vi endte på 9 i stedet for 10 abonnementsaviser i Telemark, og bommet marginalt på musikken, der vi svarte «5 fine fyrer» som tittel på Gabrielles «5 fine frøkner». Vi var heldige med å treffe på antallet lag som etter gruppespillet endte med 0p – 3 –, et spørsmål vi egentlig burde tatt umiddelbart, gitt antall timer vi har brukt på fotball-VM så langt.

Pausequizen var denne gangen 10 lydoppgaver, der vi skulle fram til TV-serier. Det ble bare spilt 15 sekunder av hver sang. Vi gjettet True Blood på hele tre av melodiene, men alle var feil. Vi tok Dallas, Black Adder og et par til, og diskuterte en stund kjenningsmelodien for Charmed, som viste seg å være svaret der vi hadde Heroes. Vi endte med 5p i denne delen.

Andre omgang var noe enklere, og etter to omganger vant Comrados komfortabelt med 39p. Vi var fornøyd med 16p her, 34p totalt, og fjerdeplass, etter blant annet å ha bommet på en enkel regneoppgave. Også i denne omgangen fikk vi bare 1p på musikken, ta vi tok «Unchained Melody», men ikke husket artist The Righteous Brothers, og tippet Perry Como, som har spilt inn melodien og kanskje ikke høres veldig annerledes ut.

Ingen kommentarer: