lørdag 5. september 2015

Nedre Jønholt Gård 1. september 2015 — musikkquiz

Joachim, Steinar, Vegard og Sigmund stilte for Qeng Ho i høstens andre musikkquiz på Nedre Jønholt Gård i Porsgrunn. Som forrige gang var det QM-Maria som stilte spørsmålene.

Denne gangen var det fire omganger, og vi lå sist ved hver poengopplesning.

Første omgang var musikk fra et spesifikt år (2p, det var vel 1997) og i de femten oppgavene skulle vi ha artist og tittel. Av oppnåelige 32p klarte vi 15,5p, tett bak Bournmouth med 16,5p (tror vi), mens Brun saus ledet med 22,5p.

Den andre omgangen besto av tjue spørsmål (ikke musikk) hvor en bokstav fra hvert av svarene skulle gi en setning (2p), denne var «Sebadoh kommer til Oslo». Vi havnet litt lenger bak etter denne omgangen, 34,5p, mot 39,5p for Bournemouth og 45,5p for Brun saus.

Den tredje omgangen var det ti spørsmål i, og her skulle vi ha (cover-)artist, tittel og originalartist. Her ble vel ikke poengsummene opplest etterpå, eller vi kan ha glemt å skrive dem ned.

Den fjerde runden besto også av ti spørsmål, og her falt vi helt av og klarte bare 2p av 10p oppnåelig.

I alt må det vel bli 96p oppnåelig, og Brun saus tok seieren med 74,5p. Etter dem fulgte Bournemouth med en poengsum som sikkert var høyere enn de 56,5p vi har i notatene. Vi endte sist med høyst respektable 52p (tror vi).

Kryssordrunden var den enkleste mens de to siste var ganske krevende, og vinnerlaget hadde bare 3p av 10p i fjerde omgang.

Ingen kommentarer: