lørdag 18. juli 2015

Jimmys 16. juli 2015

Qeng Ho stilte ikke forrige uke på Jimmys, men var denne gangen tilbake med nesten fullt lag. Både Anders og Paal Fredrik debuterte, sammen med Svein Erik og Sigmund.

Vi har ikke notater fra denne runden.

Etter første omgang ledet et annet med lag 20p, mens vi satt med 17p på andre- eller tredjeplass. Pausequizen var denne gangen bilder av karakterer fra 12 horrorfilmer, og vi tok antakelig bare 4 av disse, og med ytterligere 13p i andre omgang, endte vi på 34p totalt. Det holdt til delt andreplass, 2p bak vinnerlaget.

Et av spørsmålene vi fikk feil på, var stjernetegnet 23. juli. Vi svarte Krepsen, mens fasit var Løven. Her opererer kilder med avvikende datoer, men eksempelvis Wikipedia ville antakelig gitt oss poeng her.

I bildequizen forvekslet vi Jason Voorhees (Friday the 13th) og Michael Myers (Halloween), mens vi også hadde et par andre spørsmål der vi kunne tatt poeng, blant annet i spørsmålet om Canadas nasjonaldyr, der vi svarte elg, men var inne på bever, og i spørsmålet om lengden på omgangene i basket, der vi svarte 15 minutter, men var inne på 12. Her var imidlertid fasit 10 minutter, og det er ikke gitt av quizmaster ville gitt poeng her, selv om NBA spiller med 12 minutters omganger.

Vi var også heldige på noen av oppgavene, eksempelvis traff vi på «Leatherface» (The Texas Chainsaw Massacre).

Vi kommer antakelig til å prioritere Odds ballklubb–Shamrock Rovers neste uke, men om to uker skal vi forsøke å stille igjen, da med kladdeark, slik at leseren kan teste seg selv også.

Ingen kommentarer: