lørdag 20. oktober 2012

Parkbiografen 18. oktober 2012 — kvalifisering til QuizDan

Parkbiografen arrangerte sammen med NRK kvalifiseringen til QuizDan torsdag, og Sigmund og Stein Erik fra Qeng Ho stilte. Det var godt oppmøte, selv om mange deltok som lag og derfor ikke var kandidater til Grenlandslaget.

Det var først en oppvarming for lag, der et lag tok 38 og 40 mulige poeng, mens Qeng Ho endte på 37p.

Selve kvalifiseringen var to runder av 80 spørsmål som ble utdelt skriftlig med 30 minutters innleveringsfrist.

Det ble ikke tid til å notere ned spørsmål og svar, men de var utarbeidet av QuizPark. Det er ikke de samme spørsmålene på kvalifiseringsrundene i andre byer, men nivået skal være tilsvarende.

I første omgang var kategoriene Finkultur, Natur og vitenskap, Historie, og Livsstil, og Sigmund ledet etter første omgang med 57p, men det ble ikke opplyst andre poengsummer.

I andre omgang var kategoriene Populærkultur, Samfunn og dagligliv, Sport og spill, og Verden. Et tomansslag fra Bø tok sammenlagtseier med 126p (om vi husker rett), mens Sigmund seiret med 114p i den individuelle konkurransen. Med på QuizDan-laget er også Anett, Erlend og Per, med Siri og Stian som reserver.

QuizDan starter 4. januar 2013 og går 13 fredager framover. Opptakene til serien blir gjort tidligere. Formatet er sikkert noe tilsvarende 2011-utgaven.

Ingen kommentarer: